· 500 g köttfärs (jag brukar ha nötfärs)
1 tsk salt
1 krm peppar
1 ägg (får vi hoppa över numera, men det går bra ändå)
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk färsk. hackad basilika
½ msk senap
½ dl riven parmesanost
2 msk tomatpuré
1½ dl vatten
2 msk olja
pesto
1 tsk salt
1 krm peppar
1 ägg (får vi hoppa över numera, men det går bra ändå)
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk färsk. hackad basilika
½ msk senap
½ dl riven parmesanost
2 msk tomatpuré
1½ dl vatten
2 msk olja
pesto
Blanda köttfärs med salt, peppar, ägg, pressade vitlöksklyftor, färsk hackad basilika, senap, riven parmesanost, tomatpuré och vatten.
Forma färsen till bitar.
Värm en stekpanna med olja och stek bitarna på medelvärme 3-4 minuter per sida.
Servera med pesto, ris och en god sallad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar