(6-8 personer)
1,6 kg färskpotatis
16 st vitlöksklyftor
0,75 dl tikka masala-pasta
0,75 dl olivolja
3 msk mango chutney
3 msk smör, rumstempererat
8 st rosmarinkvistar
2 tsk flingsalt
2 krm nymald svartpeppar
Gör såhär:
Blanda tikka-masala pasta, olivolja, chutney, smör, salt och peppar till en jämn smet.
Skrubba potatisen och nagga skalet med en gaffel.
Lägg potatisen i en plastpåse tillsammans med tikka-masalasmöret och blanda ordentligt.
Lägg över potatisen i små foliepaket med ca 5 potatisar i varje.
Lägg i krossade vitlöksklyftor och rosmarin och krama ihop paketet väl.
Grilla paketen i ca 30-40 minuter, tills potatisen är klar.
Supergott verkligen! Men se till att skrubba och nagga potatisen ordentligt innan du marinerar den så att alla goda smaker kommer in i potatisen ordentligt. Till dessa hade jag alltså grillar fläskkarré och tsatziki. Mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar